Forma potrawy: Desery
2 średnie pomarańcze
1 mały czerwony grejpfrut
1 mały melon
50 g wiórków kokosowych
500 ml mleka
40 g cukru
40 g kaszy manny
2 łyżeczki soku z cytryny
Marmolada dyniowa z pomarańczami
Forma potrawy: Przetwory
800 g dyni
6 pomarańcz
300 g cukru żelującego
5 łyżek Amaretto lub Grand Marnier
Forma potrawy: Napoje, Koktajle bezalkoholowe
1 banan
1 kiwi
1 pomarańcza
kilka kropel soku z cytryny
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
40 ml niebieskiego likieru curacao
sok pomarańczowy
1-2 łyżki śmietanki
wisienka
kulki z melona
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
30 ml brandy
30 ml soku pomarańczowego
30 ml soku cytrynowego
białko
kostki lodu
plasterek pomarańczy
spirala ze skórki pomarańczy
wisienka
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
20 ml ginu
20 ml soku ze świeżej pomarańczy
10 ml wermutu Martini Dry
10 ml wermutu Martini Rosso
3 kostki lodu
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
30 ml ginu
90 ml soku pomarańczowego
90 ml soku ananasowego
30 ml rumu
30 ml wódki
kilka kropel soku z limetki
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
30 ml ciemnego rumu
60 ml białego rumu
30 ml wódki
30 ml soku pomarańczowego