MENU
ZWIŃ MENU

Pasta z wędzonej ryby

Formy potrawy: Kolacje, Śniadania

Składniki

40 dag ryby wędzonej
10 dag masła
2 łyżeczki zielonej pietruszki
1 łyżeczka musztardy

Przyrządzanie

Obraną ze skóry i ości rybę utrzeć na jednolitą masę wraz z pietruszka i pozostałymi składnikami.

Więcej przepisów znajdziesz na www.cojemy.pl

Skomentuj

Zobacz przepisy ze składnikami znajdującymi się w tej potrawie

Podobne przepisy

Pasta z makreli z cebulą

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

puszka makreli w pomidorach
ostry keczup
cebula
sól i pieprz
papryka w proszku

Pasta z makrelą

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

makrela wędzona
marchew surowa
cebula
1-2 łyżki majonezu

Pasta rybna do kanapek

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

1 puszka szprotek w oleju (odcedzone) lub ryba wędzona
1 lub 2 jajka
1 mała cebulka
starty ser żółty
majonez
sól, pieprz i inne przyprawy (np. jałowiec)

Sałatka pomidorowa z kokardkami

Forma potrawy: Sałatki

4 pomidory
20 dag makaronu kokardki
20 dag wędzonej makreli
mała puszka groszku
0,5 pęczka koperku
łyżka soku z cytryny
2 łyżki oliwy
sól, pieprz