cojemy.pl > Zupy > Zupy z nabiałem oraz jajami > Zupy z tofu > Przepisy na potrawy

Zupy z tofu


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Sałatki ze śledziem i cebulą
Zupy z alkoholem Zupy z grzybami Zupy z innymi składnikami Zupy z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Zupy z mięsem Zupy z nabiałem oraz jajami Zupy z napojami Zupy z owocami Zupy z pieczywem Zupy z przyprawami Zupy z rybami i owocami morza Zupy z sosami Zupy z słodyczami Zupy z warzywami
Zupy z jajkami Zupy z jogurtem Zupy z kefirem Zupy z margaryną Zupy z masłem Zupy z mlekiem Zupy z olejem Zupy z oliwą Zupy z parmezanem Zupy z serem białym (twarogiem) Zupy z serem kozim Zupy z serem topionym Zupy z serem żółtym Zupy ze smalcem Zupy z tofu Zupy ze śmietaną

Kolorem zielonym zaznaczono tofu

Zupa zbożowa z soczewicą

Forma potrawy: Zupa
50g jęczmienia
25g pszenicy
25g czerwonej soczewicy
2 kartofle
1 cebula
2 łyżki oleju słonecznikowego
1 łyżeczka suszonego tymianku
1/2 łyżeczki suszonego rozmarynu
2 łyżki kwaśnej śmietany
1,2 litra wywaru ze swieżych jarzyn lub wody
2 łyżki drobno pokrojonego szczypiorku
sól, pieprz
gałązka świeżego tymianku lub rozmarynu do przybrania
50g tofu (niekoniecznie)
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.