cojemy.pl > Przekąski lub przystawki > Przekąski lub przystawki z rybami i owocami morza > Przekąski lub przystawki z tuńczykiem > Przepisy na potrawy

Przekąski lub przystawki z tuńczykiem


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z winem i serem żółtym
Przekąski lub przystawki z alkoholem Przekąski lub przystawki z grzybami Przekąski lub przystawki z innymi składnikami Przekąski lub przystawki z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Przekąski lub przystawki z mięsem Przekąski lub przystawki z nabiałem oraz jajami Przekąski lub przystawki z napojami Przekąski lub przystawki z owocami Przekąski lub przystawki z pieczywem Przekąski lub przystawki z przyprawami Przekąski lub przystawki z rybami i owocami morza Przekąski lub przystawki z sosami Przekąski lub przystawki z słodyczami Przekąski lub przystawki z warzywami
Przekąski lub przystawki z anchois Przekąski lub przystawki z dorszem Przekąski lub przystawki z krabami Przekąski lub przystawki z krewetkami Przekąski lub przystawki z paluszkami rybnymi Przekąski lub przystawki z płastugą Przekąski lub przystawki z sardynkami Przekąski lub przystawki z tuńczykiem Przekąski lub przystawki z łososiem Przekąski lub przystawki ze śledziami

Kolorem zielonym zaznaczono tuńczyk

włoska sałatka z tuńczyka

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
400g tuńczyka w oleju
2 ząbki czosnku, rozgniecione
1 łyżka kaparów, posiekanych
2 łyżki natki pietruszki, posiekanej
sok z cytryny do smaku
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
850g fasolki odcedzonej i wypłukanej
1 mała czerwona cebula, pokrojona w krążki
Do podania:
ciepły chleb (grzanki) lub bułeczki
» zobacz przepis

Papryczki chilli nadziewane tuńczykiem

Forma potrawy: Przekąska lub przystawka
6 papryczek chilli (odmiana duża)
1 czerwona cebula
2 łyżki białego octu winnego
1 łyżka oleju
1 liść laurowy
1/4 łyżeczki oregano
1 ząbek czosnku
1/2 łyżeczki pieprzu, sól
80ml wody
Nadzienie:
2 kartofle
1 puszka (200 g) tuńczyka
1 biała cebula
1 łyżka soku z cytryny
120ml majonezu
1 łyżka czerwonego octu winnego
sól i pieprz
» zobacz przepis

Przystawka z tuńczyka

Forma potrawy: Danie rybne, Przekąska lub przystawka
200g tuńczyka w oleju
1 ząbek czosnku, rozgnieciony
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
150ml kwaśnej śmietany
2 łyżki szczypiorku, posiekanego
Do podania:
ogórek pokrojony w słupki
marchewka pokrojona w słupki
kalafior podzielony na cząstki
prażynki ziemniaczane
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.