cojemy.pl > Wyszukiwanie wg. składników

Szukaj przepisów według składników

Wybierz składnik z listy
LUB wpisz nazwę składnika
[X] Ocet
Zmniejsz wyniki do wybranej formy potrawy:
Kliknij znaczek [X] obok składnika, aby usunąć z listy wybranych.
Liczba znalezionych przepisów: 72

Dżem dyniowo-jabłkowy

Forma potrawy: Przetwór
dynia,
kwaśne jabłka,
ew. sok z cytryny, cukier
» zobacz przepis

Domowy przecier pomidorowy

Forma potrawy: Przetwór
2kg pomidorów
sól
cukier
łyżka oliwy lub oleju
» zobacz przepis

Czerwona papryka w oliwie

Forma potrawy: Przetwór
papryka
oliwa
opcjonalnie czosnek
» zobacz przepis

Marmolada dyniowo-bananowa

Forma potrawy: Przetwór
dojrzałe banany
miąższ dyni
cukier
» zobacz przepis

Czereśnie kandyzowane

Forma potrawy: Przetwór
1kg czereśni
1kg cukru
pół łyżeczki kwasu cytrynowego
lub 2 łyżki soku z cytryny
» zobacz przepis

Fasolka konserwowa

Forma potrawy: Przetwór
1kg fasolki szparagowej
 
zalewa:
2 szklanki wody
1dag soli
0,5dag kwasku cytrynowego
0,5dag cukru
» zobacz przepis

Konfitura z pomarańczy

Forma potrawy: Przetwór
1kg pomarańczy
750g cukru
» zobacz przepis

Konfitury z wiśni

Forma potrawy: Przetwór
1kg wiśni
1kg cukru
» zobacz przepis

Cukinia kiszona

Forma potrawy: Przetwór
cukinie
woda
sól
» zobacz przepis

Konfitury z truskawek

Forma potrawy: Przetwór
1kg truskawek
1,3kg cukru
2,5g kwasku cytrynowego
1,5 szklanki soku z truskawek
» zobacz przepis

Kalafiory pasteryzowane

Forma potrawy: Przetwór
kalafiory
kwasek cytrynowy
woda 
» zobacz przepis

Truskawkowy przecier z całymi owocami

Forma potrawy: Przetwór
2kg truskawek
20-30dag cukru
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.