1 opakowanie okrągłych biszkoptów
4 serki homogenizowane waniliowe
200ml śmietany kremówki ( 30-36%)
4 łyżki cukru pudru
3 łyżki Żelatyny spożywczej
1 Galaretka o smaku truskawkowym
1 jabłko
kawałek arbuza
Biszkoptami wyłożyć dno tortownicy. Żelatynę namoczyć w 6 łyżkach wody a gdy napęcznieje podgrzewać do momentu aż się rozpuści. Serki wymieszać razem z żelatyną na końcu dodająć śmietanę ubitą z cukrem - na sztywno. Całość delikatnie wylać na biszkopty i wstawić do lodówki aby do stężenia.
Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Z arbuza i jabłka wyciąć kulki. Gdy galaretka zacznie tężeć wylać ją na deser, udekorwać owocami i ponownie wstawić do lodówki. Przed podaniem zdjąć boki tortownicy.