cojemy.pl > Przekąski lub przystawki > Przekąski lub przystawki z słodyczami > Przekąski lub przystawki z krakersami > Przepisy na potrawy

Przekąski lub przystawki z krakersami


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Zupy z pieczarkami i pietruszką
Przekąski lub przystawki z alkoholem Przekąski lub przystawki z grzybami Przekąski lub przystawki z innymi składnikami Przekąski lub przystawki z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Przekąski lub przystawki z mięsem Przekąski lub przystawki z nabiałem oraz jajami Przekąski lub przystawki z napojami Przekąski lub przystawki z owocami Przekąski lub przystawki z pieczywem Przekąski lub przystawki z przyprawami Przekąski lub przystawki z rybami i owocami morza Przekąski lub przystawki z sosami Przekąski lub przystawki z słodyczami Przekąski lub przystawki z warzywami
Przekąski lub przystawki z biszkoptami Przekąski lub przystawki z czekoladą Przekąski lub przystawki z krakersami Przekąski lub przystawki z paluszkami

Kolorem zielonym zaznaczono krakersy

Talerz serów na przyjęcie

Forma potrawy: Przekąska lub przystawka
300g sera twardego lub półtwardego
300g sera z przerostem pleśni
300g sera z porostem pleśni (krowiego lub koziego) lub fety
100g sera miękkiego
2 kiście winogron
4 gruszki
kilkanaście orzechów włoskich
kilkanaście czarnych oliwek
bułeczki
krakersy
bagietka
pumpernikiel
» zobacz przepis

Pasztet z sardynek

Forma potrawy: Danie rybne, Przekąska lub przystawka
200g sardynek z puszki
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
otarta skórka z 1 cytryny
sok cytrynowy do smaku
225g serka śmietankowego
Do przybrania:
przepołowione plastry cytryny
natka pietruszki
Do podania:
podgrzane krakersy
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.