cojemy.pl > Przekąski lub przystawki > Przekąski lub przystawki z przyprawami > Przekąski lub przystawki z masalą (garam masalą) > Przepisy na potrawy

Przekąski lub przystawki z masalą (garam masalą)


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Zupy z pieczarkami i pietruszką
Przekąski lub przystawki z alkoholem Przekąski lub przystawki z grzybami Przekąski lub przystawki z innymi składnikami Przekąski lub przystawki z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Przekąski lub przystawki z mięsem Przekąski lub przystawki z nabiałem oraz jajami Przekąski lub przystawki z napojami Przekąski lub przystawki z owocami Przekąski lub przystawki z pieczywem Przekąski lub przystawki z przyprawami Przekąski lub przystawki z rybami i owocami morza Przekąski lub przystawki z sosami Przekąski lub przystawki z słodyczami Przekąski lub przystawki z warzywami
Przekąski lub przystawki z bazylią Przekąski lub przystawki z cukrem Przekąski lub przystawki z cukrem waniliowym Przekąski lub przystawki z curry Przekąski lub przystawki z cynamonem (laskami cynamonu) Przekąski lub przystawki z estragonem Przekąski lub przystawki z gałką muszkatołową Przekąski lub przystawki z goździkami Przekąski lub przystawki z imbirem Przekąski lub przystawki z jałowcem Przekąski lub przystawki z ketchupem (keczupem) Przekąski lub przystawki z kminkiem Przekąski lub przystawki z kolendrą Przekąski lub przystawki z kurkumą Przekąski lub przystawki z liściem laurowym Przekąski lub przystawki z majerankiem Przekąski lub przystawki z masalą (garam masalą) Przekąski lub przystawki z miętą Przekąski lub przystawki z musztardą Przekąski lub przystawki z octem Przekąski lub przystawki z oregano Przekąski lub przystawki z pieprzem Przekąski lub przystawki z rukolą Przekąski lub przystawki z szafranem Przekąski lub przystawki z solą kuchenną Przekąski lub przystawki z tymiankiem Przekąski lub przystawki z vegetą Przekąski lub przystawki z wanilią Przekąski lub przystawki z zielem angielskim Przekąski lub przystawki z ziołami prowansalskimi

Kolorem zielonym zaznaczono masala (garam masala)

Pikantne frytki z ryby

Forma potrawy: Danie rybne, Przekąska lub przystawka
4 filety z dorsza lub płastugi
olej do tzw. głębokiego smażenia
Panierka:
2 łyżki zwykłej mąki
1 łyżka sproszkowanego curry lub gram masala
1/2 łyżeczki karkumy
szczypta sproszkowanego chili
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
Do podania:
1 pęczek pokrojonych w plasterki rzodkiewek
1/4 ogórka pokrojonego w plasterki
Do przybrania:
cytryna pokrojona na cząstki
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.