cojemy.pl > Przekąski lub przystawki > Przekąski lub przystawki z grzybami > Przekąski lub przystawki ze smardzami > Przepisy na potrawy

Przekąski lub przystawki ze smardzami


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Ciasta bez jajek
Przekąski lub przystawki z alkoholem Przekąski lub przystawki z grzybami Przekąski lub przystawki z innymi składnikami Przekąski lub przystawki z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Przekąski lub przystawki z mięsem Przekąski lub przystawki z nabiałem oraz jajami Przekąski lub przystawki z napojami Przekąski lub przystawki z owocami Przekąski lub przystawki z pieczywem Przekąski lub przystawki z przyprawami Przekąski lub przystawki z rybami i owocami morza Przekąski lub przystawki z sosami Przekąski lub przystawki z słodyczami Przekąski lub przystawki z warzywami
Przekąski lub przystawki z boczniakami Przekąski lub przystawki z borowikami Przekąski lub przystawki z drożdżami Przekąski lub przystawki z grzybami suszonymi Przekąski lub przystawki z gąskami Przekąski lub przystawki z kozakami Przekąski lub przystawki z kurkami Przekąski lub przystawki z maślakami Przekąski lub przystawki z pieczarkami Przekąski lub przystawki z podgrzybkami Przekąski lub przystawki z prawdziwkami Przekąski lub przystawki z rydzami Przekąski lub przystawki ze smardzami

Kolorem zielonym zaznaczono smardze

Mus z grzybów

Forma potrawy: Inna potrawa, Przekąska lub przystawka
30g suszonych borowików
300g pieczarek
100ml śmietanki kremowej
300ml wywaru mięsnego
15g żelatyny
80ml madery (rodzaj wina)
1 duża cebula
1 łyżka masła
3 łyżki tartej bułki
sól, pieprz
Do przybrania:
100g kurek lub smardzów
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.