cojemy.pl > Śniadania > Śniadania z przyprawami > Śniadania z musztardą > Przepisy na potrawy

Śniadania z musztardą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Dania z krewetkami i cytryną
Śniadania z alkoholem Śniadania z grzybami Śniadania z innymi składnikami Śniadania z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Śniadania z mięsem Śniadania z nabiałem oraz jajami Śniadania z napojami Śniadania z owocami Śniadania z pieczywem Śniadania z przyprawami Śniadania z rybami i owocami morza Śniadania z sosami Śniadania z słodyczami Śniadania z warzywami
Śniadania z bazylią Śniadania z cukrem Śniadania z cukrem waniliowym Śniadania z curry Śniadania z cynamonem (laskami cynamonu) Śniadania z estragonem Śniadania z gałką muszkatołową Śniadania z imbirem Śniadania z jałowcem Śniadania z ketchupem (keczupem) Śniadania z kminkiem Śniadania z kolendrą Śniadania z kurkumą Śniadania z miętą Śniadania z musztardą Śniadania z oregano Śniadania z pieprzem Śniadania z szafranem Śniadania z solą kuchenną Śniadania z tymiankiem Śniadania z wanilią Śniadania z ziołami prowansalskimi

Kolorem zielonym zaznaczono musztarda

Pasta z sera topionego

Forma potrawy: Śniadanie, Kolacja
25dag topionego sera
3/4 szklanki mleka
sól
2 łyżki musztardy
1 roztrzepane jajko
Do podania z:
chlebem / bułkami (kanapki)
» zobacz przepis

Pasta z wędzonej ryby

Forma potrawy: Śniadanie, Kolacja
40dag ryby wędzonej
10dag masła
2 łyżeczki zielonej pietruszki
1 łyżeczka musztardy
» zobacz przepis

Pasta z żółtego sera z porami

Forma potrawy: Śniadanie, Przekąska lub przystawka
25dag żółtego sera
1 por
3 łyżki majonezu
3-4 łyżki śmietany
sól
cukier
musztarda do smaku
» zobacz przepis

Sałatka z jaj nadziewanych po bosforsku

Forma potrawy: Śniadanie, Sałatka lub surówka
2 szklanki startego żółtego sera
6 jaj ugotowanych na twardo
sól, pieprz
półtorej łyżeczki musztardy
łyżeczka startego chrzanu
szklanka sosu jogurtowego
2 łyżki posiekanych korniszonów
łyżeczka maku
2 pomidory
listki sałaty
» zobacz przepis

Kanapki duńskie z tatarem

Forma potrawy: Śniadanie
10 kromek chleba razowego
40g surowej polędwicy wołowej
10 jajeczek przepiórczych
125g masła
1 cebula
1 mały słoik ogorków konserwowych
2 łyżki kaparów lub siekanych grzybów marynowanych
2 łyżki oliwy
1 łyżeczka musztardy gruboziarnistej
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.