cojemy.pl > Zapiekane > Zapiekane z warzywami > Zapiekane z fasolą > Przepisy na potrawy

Zapiekane z fasolą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z kurczakiem i jabłkami
Zapiekane z alkoholem Zapiekane z grzybami Zapiekane z innymi składnikami Zapiekane z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Zapiekane z mięsem Zapiekane z nabiałem oraz jajami Zapiekane z napojami Zapiekane z owocami Zapiekane z pieczywem Zapiekane z przyprawami Zapiekane z rybami i owocami morza Zapiekane z sosami Zapiekane z słodyczami Zapiekane z warzywami
Zapiekane z bakłażanem Zapiekane z bobem Zapiekane z cebulą Zapiekane z cukinią Zapiekane z czosnkiem Zapiekane z dymką (pęczkiem dymki) Zapiekane z dynią Zapiekane z fasolą Zapiekane z fasolką szparagową Zapiekane z groszkiem Zapiekane z kalarepą Zapiekane z kapustą Zapiekane z kiełkami sojowymi Zapiekane z koperkiem lub koperem Zapiekane z kukurydzą Zapiekane z marchewką Zapiekane z ogórkiem Zapiekane z papryką Zapiekane z papryką chili Zapiekane z pietruszką Zapiekane z pomidorem Zapiekane z porami Zapiekane z rozmarynem Zapiekane z ryżem Zapiekane z rzeżuchą Zapiekane z rzodkiewką Zapiekane z sałatą Zapiekane z selerem Zapiekane z soją Zapiekane z szalotką Zapiekane ze szczypiorkiem Zapiekane ze szparagami Zapiekane ze szpinakiem Zapiekane z włoszczyzną Zapiekane z ziemniakami

Kolorem zielonym zaznaczono fasola

Dorsz zapiekany z fasolą

Forma potrawy: Danie rybne, Zapiekane, Danie główne
75dag filetów z dorsza
50dag białej fasoli
2 cebule
2 marchwie
2 ząbki czosnku
10dag masła
15dag śmietanki
2 łyżki ketchupu
2 pomidory
5dag tartego sera żółtego
sól, pieprz
» zobacz przepis

Zapiekanka z dyni i czerwonej fasoli

Forma potrawy: Zapiekane
300g pokrojonego w plastry miąższu dyni
2 cebule
2 ząbki czosnku
500g czerwonej fasoli z puszki (osączonej)
50g bułki tartej
1 pęczek pietruszki
50g oliwy
» zobacz przepis

Dynia z chili

Forma potrawy: Zapiekane, Danie główne
1 dynia
2 cebule
kilka ząbków czosnku – do smaku
500g pomidorów
1 kolba kukurydzy
200g czarnej fasoli
1/2–3/4 litra bulionu warzywnego
1 łyżeczka curry
1 łyżeczka kminu rzymskiego
1 łyżeczka oregano
2 strąki papryki chili
sproszkowane chili
papryka
sól
1/8 l czerwonego wina
150g startego sera pecorino (lub parmezanu)
olej słonecznikowy
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.