cojemy.pl > Inne potrawy > Inne potrawy z grzybami > Inne potrawy z kurkami > Przepisy na potrawy

Inne potrawy z kurkami


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Dania z kalafiorem ale bez pieprzu i soli
Inne potrawy z alkoholem Inne potrawy z grzybami Inne potrawy z innymi składnikami Inne potrawy z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Inne potrawy z mięsem Inne potrawy z nabiałem oraz jajami Inne potrawy z napojami Inne potrawy z owocami Inne potrawy z pieczywem Inne potrawy z przyprawami Inne potrawy z rybami i owocami morza Inne potrawy z sosami Inne potrawy z warzywami
Inne potrawy z borowikami Inne potrawy z drożdżami Inne potrawy z gąskami Inne potrawy z kozakami Inne potrawy z kurkami Inne potrawy z pieczarkami Inne potrawy z podgrzybkami Inne potrawy z prawdziwkami Inne potrawy z rydzami Inne potrawy ze smardzami

Kolorem zielonym zaznaczono kurki

Bób z kurkami

Forma potrawy: Inna potrawa, Kolacja, Przekąska lub przystawka
50dag bobu
30dag kurek
2 cebulki dymki
2 łyżki masła
sól, pieprz
» zobacz przepis

Suflety z kurkami

Forma potrawy: Inna potrawa, Przekąska lub przystawka
300g kurek
2 łyżki masła
sól, zmielony czarny pieprz
2 jajka
2 łyżki śmietanki kremówki
5 łyżek startego żółtego sera
świeżo starta gałka muszkatołowa
1 łyżeczka drobno posiekanych liści estragonu
masło do wysmarowania foremek
liście sałaty do dekoracji
» zobacz przepis

Mus z grzybów

Forma potrawy: Inna potrawa, Przekąska lub przystawka
30g suszonych borowików
300g pieczarek
100ml śmietanki kremowej
300ml wywaru mięsnego
15g żelatyny
80ml madery (rodzaj wina)
1 duża cebula
1 łyżka masła
3 łyżki tartej bułki
sól, pieprz
Do przybrania:
100g kurek lub smardzów
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.