cojemy.pl > Inne potrawy > Inne potrawy z grzybami > Inne potrawy z prawdziwkami > Przepisy na potrawy

Inne potrawy z prawdziwkami


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z majonezem i pieczarkami
Inne potrawy z alkoholem Inne potrawy z grzybami Inne potrawy z innymi składnikami Inne potrawy z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Inne potrawy z mięsem Inne potrawy z nabiałem oraz jajami Inne potrawy z napojami Inne potrawy z owocami Inne potrawy z pieczywem Inne potrawy z przyprawami Inne potrawy z rybami i owocami morza Inne potrawy z sosami Inne potrawy z warzywami
Inne potrawy z borowikami Inne potrawy z drożdżami Inne potrawy z gąskami Inne potrawy z kozakami Inne potrawy z kurkami Inne potrawy z pieczarkami Inne potrawy z podgrzybkami Inne potrawy z prawdziwkami Inne potrawy z rydzami Inne potrawy ze smardzami

Kolorem zielonym zaznaczono prawdziwki

Zrazy bite - staropolskie

Forma potrawy: Inna potrawa, Danie główne
0,5kg - świeżych prawdziwków lub podgrzybków pokrojonych w grube kawałki
łyżeczka mąki
1kg - polędwicy wołowej
0,25 l - kwaśnej śmietany
0,75 l - bulionu wołowego
pieprz
sól
1kg - ziemniaków
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.