Forma potrawy: Dania główne, Dania na grilla
8-10 filetów z piersi z kurczaka
2 ząbki czosnku
2 gałązki rozmarynu
6 łyżek oleju
4 łyżki soku z cytryny
sól, biały pieprz
Forma potrawy: Dania rybne, Dania na grilla
1 pstrąg na osobę
1 patyk na pstrąga
sól gruba
sos sojowy
cytryna
Forma potrawy: Dania na grilla
boczek surowy ze skórą 75 dkg
bulion drobiowy 1/2 litra
cebula 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
imbir świeży 2 dkg
sos sojowy ciemny 70 ml
wino ryżowe lub białe wytrawne 2 łyżki
cukier brązowy 1 łyżka
anyż 1 gwiazdka
olej
Forma potrawy: Dania na grilla
oscypek ( nie wędzony) 60 dag
cukinia 2 szt
tymianek 1 kubeczek
oliwki 10 dag
oliwa 4 łyżki płaskie
szczypiorek
Forma potrawy: Dania na grilla
cukinia 2
kukurydza z puszki 10 dkg
szynka wędzona 5 dkg
ser żółty tarty 5 dkg
oliwki
sól
pieprz
Forma potrawy: Dania rybne, Dania na grilla
2 średniej wielkości świeże pstrągi (po około 25 dag)
pęczek koperku, natki pietruszki lub tymianku
przyprawa typu vegeta (specjalna na grilla)
2 łyżki masła
1 ząbek czosnku
1 cytryna
1 cebula
1 łyżka oleju
1 pomidor
Forma potrawy: Dania główne, Dania rybne, Dania na grilla
8 mrożonych filetów z dorsza bez ości, w połowie rozmrożonych
16 plasterków boczku bez skórki
16 liści laurowych
2 duże cytryny, pokrojone na ćwiartki i przepołowione
olej do posmarowania
Forma potrawy: Dania na grilla
4 porcje kaszanki
1 jabłko
2-3 małe cebulki
1-2 łyżki oliwy z oliwek
szczypta curry
1 łyżka majeranku
sól, pieprz
4 kawałki folii aluminiowej (około A4)
ewentualnie odrobina masła i inne przyprawy