cojemy.pl > Zapiekane > Zapiekane z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami > Zapiekane z pszenicą > Przepisy na potrawy

Zapiekane z pszenicą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Potrawy z czekoladą i wiśniami
Zapiekane z alkoholem Zapiekane z grzybami Zapiekane z innymi składnikami Zapiekane z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Zapiekane z mięsem Zapiekane z nabiałem oraz jajami Zapiekane z napojami Zapiekane z owocami Zapiekane z pieczywem Zapiekane z przyprawami Zapiekane z rybami i owocami morza Zapiekane z sosami Zapiekane z słodyczami Zapiekane z warzywami
Zapiekane z kaszą Zapiekane z kaszą gryczaną Zapiekane z kaszą kukurydzianą Zapiekane z kaszą manną Zapiekane z makaronem Zapiekane z mąką pszenną (zwykłą) Zapiekane z mąką ziemniaczaną Zapiekane z pszenicą Zapiekane z płatkami owsianymi

Kolorem zielonym zaznaczono pszenica

Zapiekanka z kiełkami (różnymi)

Forma potrawy: Zapiekane
20dag ziemniaków
po 5dag różnych kiełków (pszenicy, soi, rzodkiewki)
12dag mąki
10dag masła
2 jajka
12dag gęstej śmietany
1 pęczek natki pietruszki
15dag selera
10dag sera mazurskiego
1 łyżeczka vegety lub przyprawy delikat
1-2 ząbki czosnku
2 świeże listki lub 1/2 łyżki suszonego lubczyku
2 łyżki majeranku
pieprz
sól
1 łyżka masła do wysmarowania formy
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.