cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z warzywami > Kolacje z cebulą > Przepisy na potrawy > Strona numer 5

Kolacje z cebulą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Potrawy z boczkiem, cebulą i papryką
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z bakłażanem Kolacje z brokułami Kolacje z brukselką Kolacje z bobem Kolacje z cebulą Kolacje z chrzanem Kolacje z cukinią Kolacje z czosnkiem Kolacje z dymką (pęczkiem dymki) Kolacje z dynią Kolacje z fasolą Kolacje z fasolką szparagową Kolacje z groszkiem Kolacje z kiełkami sojowymi Kolacje z koperkiem lub koperem Kolacje z kukurydzą Kolacje z marchewką Kolacje z ogórkiem Kolacje z papryką Kolacje z papryką chili Kolacje z pietruszką Kolacje z pomidorem Kolacje z porami Kolacje z rozmarynem Kolacje z ryżem Kolacje z rzepą Kolacje z rzeżuchą Kolacje z rzodkiewką Kolacje z sałatą Kolacje z selerem Kolacje z soczewicą Kolacje z soją Kolacje z szałwią Kolacje ze szczypiorkiem Kolacje ze szparagami Kolacje ze szpinakiem Kolacje z ziemniakami

Kolorem zielonym zaznaczono cebula

Pikantne paluszki rybne

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
12 paluszków rybnych
olej do smażenia
1 cebula, posiekana
1 ząbek czosnku, rozgnieciony
425g pokrojonych pomidorów najlepiej z puszki
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
50g zielonych oliwek
Do przybrania:
1 skręcony plasterek cytryny
» zobacz przepis

Makaron dietetyczny

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
450g makaronu
sól
3 łyżki oliwy z oliwek lub 50g masła
2-3 ząbki czosnku rozgniecione
świeżo zmielony pieprz naturalny
4 łyżki posiekanej bazylii lub ziół mieszanych
Sałatka z pomidorów:
450g małych pomidorów, podzielonych na ćwiartki
1 mała czerwona cebulka, pokrojona na cząstki
2 łyżki sosu vinaigrette
» zobacz przepis

włoska sałatka z tuńczyka

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
400g tuńczyka w oleju
2 ząbki czosnku, rozgniecione
1 łyżka kaparów, posiekanych
2 łyżki natki pietruszki, posiekanej
sok z cytryny do smaku
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
850g fasolki odcedzonej i wypłukanej
1 mała czerwona cebula, pokrojona w krążki
Do podania:
ciepły chleb (grzanki) lub bułeczki
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.