cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z rybami i owocami morza > Kolacje z pangą > Przepisy na potrawy

Kolacje z pangą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Potrawy z boczkiem, cebulą i papryką
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z anchois Kolacje z dorszem Kolacje z karpiem Kolacje z krabami Kolacje z krewetkami Kolacje z makrelą Kolacje z mintajem Kolacje z paluszkami rybnymi Kolacje z pstrągiem Kolacje z sardynkami Kolacje z solą (rybą) Kolacje ze szprotkami Kolacje z tuńczykiem Kolacje z pangą Kolacje z łososiem Kolacje ze śledziami

Kolorem zielonym zaznaczono panga

Panga lub sola na zimno

Forma potrawy: Śniadanie, Kolacja, Danie rybne
filety z pangli lub soli, rozmrożone
cytryna
olej do smażenia
mąka (do obtoczenia ryby)
3 łyżki masła
1-2 cebule
słoik papryki czerwonej (konserwowej)
7 krążków ananasa z puszki
2 łyżki ketchupu pikantnego
1-2 główki czosnku
sól
pieprz mielony
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.