cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z rybami i owocami morza > Kolacje z paluszkami rybnymi > Przepisy na potrawy

Kolacje z paluszkami rybnymi


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z winem i serem żółtym
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z anchois Kolacje z dorszem Kolacje z karpiem Kolacje z krabami Kolacje z krewetkami Kolacje z makrelą Kolacje z mintajem Kolacje z paluszkami rybnymi Kolacje z pstrągiem Kolacje z sardynkami Kolacje z solą (rybą) Kolacje ze szprotkami Kolacje z tuńczykiem Kolacje z pangą Kolacje z łososiem Kolacje ze śledziami

Kolorem zielonym zaznaczono paluszki rybne

Pikantne paluszki rybne

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
12 paluszków rybnych
olej do smażenia
1 cebula, posiekana
1 ząbek czosnku, rozgnieciony
425g pokrojonych pomidorów najlepiej z puszki
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
50g zielonych oliwek
Do przybrania:
1 skręcony plasterek cytryny
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.