cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z nabiałem oraz jajami > Kolacje z tofu > Przepisy na potrawy

Kolacje z tofu


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z kukurydzą i pomidorem, bez czosnku
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z jajkami Kolacje z jogurtem Kolacje z kefirem Kolacje z majonezem Kolacje z margaryną Kolacje z masłem Kolacje z mlekiem Kolacje z mozzarellą Kolacje z olejem Kolacje z oliwą Kolacje z parmezanem Kolacje z serem białym (twarogiem) Kolacje z serem pleśniowym Kolacje z serem topionym Kolacje z serem żółtym Kolacje z serkiem homogenizowanym Kolacje ze smalcem Kolacje z tofu Kolacje ze śmietaną

Kolorem zielonym zaznaczono tofu

Tofu z kiełkami

Forma potrawy: Kolacja, Danie główne
30dag twardego tofu
20dag skiełkowanej fasoli lub soi
1 zielona papryka
1 czerwona papryka
10 młodych cebulek (dymka)
1 łyżka oleju arachidowego
2 łyżki orzeszków pistacjowych lub prażonych nasion dyni do przybrania
Marynata:
2 łyżki sosu sojowego
2 łyżki oleju arachidowego
2 łyżki soku cytrynowego
1 łyżka wytrawnego białego wina
1 łyżeczka mielonego imbiru
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.