cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z nabiałem oraz jajami > Kolacje z mozzarellą > Przepisy na potrawy

Kolacje z mozzarellą


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Śniadania z jajkami i boczkiem
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z jajkami Kolacje z jogurtem Kolacje z kefirem Kolacje z majonezem Kolacje z margaryną Kolacje z masłem Kolacje z mlekiem Kolacje z mozzarellą Kolacje z olejem Kolacje z oliwą Kolacje z parmezanem Kolacje z serem białym (twarogiem) Kolacje z serem pleśniowym Kolacje z serem topionym Kolacje z serem żółtym Kolacje z serkiem homogenizowanym Kolacje ze smalcem Kolacje z tofu Kolacje ze śmietaną

Kolorem zielonym zaznaczono mozzarella

Bakłażany faszerowane pieczarkami

Forma potrawy: Kolacja, Danie główne
2 bakłażany o średniej wielkości
3-4 młode cebulki ze szczypiorkiem
1 ząbek czosnku
1 łyżka oleju
250g pieczarek
natka pietruszki 1 pęczek
sok z 1 cytryny
2 kromki pełnoziarnistych tostów
1 łyżka gęstej śmietany
100g sera mozzarelli
2 łyżki ziaren słonecznika
sól i pieprz do smaku
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.