Forma potrawy: Przekąski lub przystawki
30 dużych krewetek (mrożonych lub świeżych)
3 mandarynki
2 świeże brzoskwinie
1 grejpfrut malinowy
Galaretka:
250 ml białego wytrawnego wina
2 łyżeczki żelatyny
Forma potrawy: Sałatki
1 pierś kurczaka (25 dag)
2 pomarańcze (35 dag)
1 grejpfrut (35 dag)
2 cykorie (30 dag)
sałata lollo rosso
1/2 pęczka posiekanej natki pietruszki
2 łyżki posiekanej świerzej lub mrożonej bazylii
2 łyżki oliwy
2 łyżeczka utłuczonego czarnego pieprzu
sól
Forma potrawy: Drinki i koktajle alkoholowe
50 ml wódka finlandia redberry
25ml soku z czarnej porzeczki
25ml soku z różowych grejfrutów
lód
Forma potrawy: Sałatki
główka sałaty
1 avocado
mało owoc granatu
pół czerwonego grejpfruta
2-3 plasterki szynki
pół strąka czerwonej papryki
pół cytryny
sól
biały pieprz
2 łyżki oliwy z oliwek