cojemy.pl > Kolacje > Kolacje z owocami > Kolacje z kaparami > Przepisy na potrawy

Kolacje z kaparami


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Przepisy z winem i serem żółtym
Kolacje z alkoholem Kolacje z grzybami Kolacje z innymi składnikami Kolacje z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Kolacje z mięsem Kolacje z nabiałem oraz jajami Kolacje z napojami Kolacje z owocami Kolacje z pieczywem Kolacje z przyprawami Kolacje z rybami i owocami morza Kolacje z sosami Kolacje z słodyczami Kolacje z warzywami
Kolacje z ananasem Kolacje z avocado (awokado) Kolacje z bananami Kolacje z borówkami Kolacje z brzoskwiniami Kolacje z cytryną Kolacje z czereśniami Kolacje z gruszkami Kolacje z jabłkami Kolacje z jagodami Kolacje z kaparami Kolacje z malinami lub jeżynami Kolacje z mango Kolacje z melonem Kolacje z migdałami Kolacje z oliwkami Kolacje z orzechami Kolacje z pomarańczami Kolacje z porzeczkami Kolacje z rodzynkami Kolacje z sezamem (ziarnami sezamu) Kolacje ze słonecznikiem Kolacje z truskawkami lub poziomkami Kolacje z winogronami Kolacje z wiśniami Kolacje ze śliwkami

Kolorem zielonym zaznaczono kapary

włoska sałatka z tuńczyka

Forma potrawy: Kolacja, Przekąska lub przystawka
400g tuńczyka w oleju
2 ząbki czosnku, rozgniecione
1 łyżka kaparów, posiekanych
2 łyżki natki pietruszki, posiekanej
sok z cytryny do smaku
sól
świeżo zmielony pieprz naturalny
850g fasolki odcedzonej i wypłukanej
1 mała czerwona cebula, pokrojona w krążki
Do podania:
ciepły chleb (grzanki) lub bułeczki
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.