cojemy.pl > Ciasta > Ciasta z warzywami > Ciasta z kapustą kiszoną (kwaszoną) > Przepisy na potrawy

Ciasta z kapustą kiszoną (kwaszoną)


wyszukaj przepisy wg. składników, na przykład: Sałatki ze śledziem i cebulą
Ciasta z alkoholem Ciasta z grzybami Ciasta z innymi składnikami Ciasta z makaronami, mąkami, kaszą, zbożami Ciasta z mięsem Ciasta z nabiałem oraz jajami Ciasta z napojami Ciasta z owocami Ciasta z pieczywem Ciasta z przyprawami Ciasta z rybami i owocami morza Ciasta z sosami Ciasta z słodyczami Ciasta z warzywami
Ciasta z cebulą Ciasta z cukinią Ciasta z czosnkiem Ciasta z dynią Ciasta z kapustą kiszoną (kwaszoną) Ciasta z koperkiem lub koperem Ciasta z marchewką Ciasta z papryką Ciasta z pietruszką Ciasta z pomidorem Ciasta z porami Ciasta z rozmarynem Ciasta z ryżem Ciasta z sałatą Ciasta z selerem Ciasta ze szczypiorkiem Ciasta ze szpinakiem Ciasta z ziemniakami

Kolorem zielonym zaznaczono kapusta kwaszona, kiszona

Kulebiak z pieczarkami

Forma potrawy: Ciasto
Rozczyn:
3dag drożdży
1 łyżeczka cukru
1 łyżka mąki
1 szklanka letniego mleka
Ciasto:
1 jajko
2 żółtka
25dag mąki
szczypta soli
3-4 łyżeczki śmietany
7dag margaryny
Nadzienie:
1/2kg pieczarek surowych
1/2kg kiszonej kapusty
olej
3 jajka ugotowane na twardo
sól, pieprz
» zobacz przepis
↑ wróc do góry ↑
Cookies i polityka prywatności.

Serwis cojemy.pl wykorzystuje pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Zobacz szczegóły w polityce prywatności.