MENU
ZWIŃ MENU
Składnik maliny i jeżyny został na liście przepisów zaznaczony na zielono

Zupa mrożona truskawkowo-poziomkowo-malinowa

Forma potrawy: Zupy

25 dag truskawek
15 dag poziomek
10 dag malin
10 dag cukru
3 żółtka
1 szklanka śmietany
2 szklanki białego wina
skórka cytrynowa
cukier waniliowy
 
Do podania:
paluszki
lub ciasto biszkoptowe

Zupy z malin lub jeżyn » zobacz przepis

Chłodnik wieloowocowy

Forma potrawy: Zupy

20 dag malin
10 dag truskawek
15 dag poziomek
10 dag cukru
2 i 1/2 szklanki zsiadłego mleka
1/2 szklanki śmietany
2 żółtka
laska wanilii
1/2 szklanki rodzynków
groszek ptysiowy

Zupy z malin lub jeżyn » zobacz przepis

Zupa wieloowocowa czysta

Forma potrawy: Zupy

30 dag truskawek
10 dag czarnych jagód
10 dag agrestu
10 dag malin
10 dag cukru
cukier waniliowy

Do podania:
grzanki lub kluseczki

Zupy z malin lub jeżyn » zobacz przepis