Forma potrawy: Dania główne
boczek pieczony
schab świnski surowy
olej roślinny
ser żółty ostry
sos diabelski (keczup)
przyprawa do mięsa z grilla
sól
cebula
Forma potrawy: Sałatki
4 plasterki polędwicy z indyka
2 plasterki żółtego sera ostrego
olej
sól
ketchup
majonez
ocet winny
pół papryki
nieduży ogórek surowy
pół puszki groszku
papryka ostra w proszku
Forma potrawy: Sałatki
3 plasterki żółtego sera ostrego
olej
sól
keczup ostry chilli
majonez
ocet winny
pół puszki tuńczyka w oleju
pół papryki czerwonej
pół ogórka
pół puszki kukurydzy
papryka ostra w proszku
Forma potrawy: Sałatki
2 plasterki szynki
6 plasterków żółtego sera ostrego
olej
sól
pieprz
sos pieprzowy (keczup)
majonez
ocet winny
mała puszka tuńczyka w oleju
nieduży ogórek
pół puszki kukurydzy
Forma potrawy: Sałatki
2 plasterki szynki
10 plasterków zółtego sera ostrego
olej
sól
pieprz
sos diabelski (keczup)
majonez
ocet winny
1 papryka zielona
1 i pół ogórka
pół puszki kukurydzy
Forma potrawy: Sałatki
Papryka czerwona
Cebula
4 plastry żółtego sera
12 oliwek czarnych
1 ½ szklanki kapusty pekińskiej
Szklanka ryżu ugotowanego
8 plastrów szynki konserwowej
4 pieczarki surowe
Pół puszki kukurydzy
Kechup (2 łyżki)
Majonez (1 łyżka)
Sól kuchenna
Pieprz czarny
1 łyżeczka suchego oregano
Curry w proszku
Oliwa z oliwek (około 1 łyżki)
Ocet biały winny (około 1 łyżki)
Chili w proszku
Czosnek w proszku
2 ogórki konserwowe
Forma potrawy: Przekąski lub przystawki, Ciasta
łodygi selera naciowego
mleko
mąka
jaja
tłuszcz do smażenia
Do podania z:
sos vinaigrette
lub musztardowy
lub majonezowy z dodatkiem ketchupu
Forma potrawy: Zupy
2 cebule
ząbek czosnku
3 łyżki oleju
mały seler
2 małe marchewki
10 dag fasolki szparagowej
1250 ml rosołu
5 łyżek ryżu
puszka zielonego groszku
1 łyżka ketchupu
sól, pieprz
4 pomidory
4 łyżki tartego żółtego sera