MENU
ZWIŃ MENU

Pasta sojowa

Formy potrawy: Przekąski lub przystawki, Śniadania, potrawa wegetariańska

Składniki

25 dag soi
1 jajko
4 łyżki ketchupu
sól, pieprz

Przyrządzanie

Namoczoną, ugotowaną, ostudzoną i zmieloną soję wymieszać z jajkiem, ketchupem, doprawić solą i pieprzem do smaku.

Pastę można delikatnie podsmażyć.

Więcej przepisów znajdziesz na www.cojemy.pl

Skomentuj

Zobacz przepisy ze składnikami znajdującymi się w tej potrawie

Podobne przepisy

Pasta z makrelą

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

makrela wędzona
marchew surowa
cebula
1-2 łyżki majonezu

Pasta karotenowa

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

2 średniej wielkości marchewki
15 dag twarogu
7 dag margaryny lub masła roślinnego
sól i cukier

Pasta z makreli z cebulą

Forma potrawy: Kolacje, Śniadania

puszka makreli w pomidorach
ostry keczup
cebula
sól i pieprz
papryka w proszku

Pasta bakłażanowa do chleba

Forma potrawy: Przekąski lub przystawki, Kolacje, Śniadania

1 kg bakłażanów
2 małe cebule
1,5-2 cytryny
3-4 łyżki majonezu
sól, pieprz